Partnerprogram

NetSuite är stolt över att bygga och upprätthålla starka partnerskap. De är nyckeln till vår framgång.


Lösningsleverantörer

NetSuites lösningsleverantörer är experter inom programvaror för affärsverksamheter och levererar kompletta NetSuite datormolnlösningar, från att sälja NetSuite-licenser till implementering och support. Lösningsleverantörerna har uppvisat expertis inom redovisning/ERP, CRM eller e-handelskompetens som levereras med beprövade metoder och säkerställer därmed din framgång. NetSuites lösningsleverantörer delar vår vision om att hjälpa medelstora bolag och företag att driva sina affärsverksamheter bättre.

Allianspartners

NetSuites allianspartners tillhandahåller konsulttjänster inom affärsverksamhetsförändring samt integrations- och implementeringstjänster som hjälper dig att få ännu mer värde från din NetSuite-programvara. Våra allianspartners är experter inom sitt område och har en djupgående och unik förståelse för våra lösningar. NetSuite ger våra allianspartners en robust uppsättning resurser, certifierad utbildning och verktyg som gör det möjligt för dem att utveckla expertis kring specifika affärsverksamhetsfunktioner, produktområden och branscher, så att de effektivt kan hjälpa kunderna, differentiera sin verksamhet och öka tillväxten.

Utvecklare

Medlemmarna i SuiteCloud Developer Network utökar NetSuites helintegrerade svit för finans/ERP, CRM och e-handel med tredjepartsprogrammet ”Built for NetSuite” för vertikala branscher eller specifika affärsverksamhetsprocesser. Processer såsom frakt, EDI, HR, marknadsföring, elektroniska signaturer, automatisering av moms och mer är exempel på vad programmet kan användas till.

Program för BPO-partners

NetSuites partners inom utläggning av affärsverksamhetsprocesser (BPO) tillhandahåller BPO-tjänster och affärsverksamhetsprocesser som tjänstelösning (BPaaS) baserade på NetSuite, världens ledande plattform för molnbaserad hantering. Att skapa en partnerrelation med NetSuite utrustar våra BPO-partners med en enda, flexibel lösning för att hantera kunder av alla storlekar, från småföretag och snabbväxande startups till Globala 2000-företag.

Referenspartners

NetSuite-referenspartners introducerar NetSuite till potentiella kunder och får i sin tur en referensavgift. Många referenspartners ses också som NetSuite-experter och genererar ytterligare intäkter genom att tillhandahålla tjänster kring sina kunders NetSuite-konton.

Revisorer

NetSuite-revisorprogrammet gör det möjligt för bokföringsbolag att tillhandahålla överlägsen service till sina kunder som kör NetSuite – utan extra kostnad för bokföringsbolaget eller den gemensamma kunden. Genom att ansluta sig till programmet får bokföringsbolag betydande fördelar, bland annat möjligheten att säkert, enkelt och på distans stöda kunder som använder NetSuite (enligt kundens gottfinnande) via generösa utbildningsrabatter, referensförmåner och mer.

Program för handelsombud

NetSuites program för handelsombud (CAP) är en allians mellan ledande kreativa ombud och systemintegratörer. De ger NetSuite-kunder överlägsen interaktivitet, funktionalitet och estetik för fantastiska upplevelser på nätet med hjälp av den mycket flexibla webbutiken och den unika back-office-integrationen av SuiteCommerce-plattformen.

Sales Chat

Interested in growing your business with NetSuite?

Start chat